GRASP 2023 præsenterer torsdag og fredag den 28. og 29. september en tværfaglig vidensfestival og konference arrangeret af Roskilde Festival i samarbejde med Roskilde Universtitet, Roskilde Kommune, Museum Ragnarock og Roskilde Festival Højskole.

GRASP er Roskilde Festivals vidensfestival og konference for bæredygtig handlekraft, forskning og kunst, som adresserer tidens vigtigste dagsordener og peger på tværfaglige løsninger på de største udfordringer.

Tredje udgave finder sted i Roskilde-bydelen Musicon torsdag og fredag d. 28-29. september 2023.

Vi kalder GRASP en platform for nye idéer, fordi forskere, kunstnere, beslutningstagere, studerende og nysgerrige deltagere kan lære nyt af hinanden. Verden kalder lige nu på helt nye tanker og idéer om bæredygtig forandring. GRASP har fokus på kunstens betydning for fællesskabet og masser nysgerrige og videbegærlige deltagere er vores bud på, hvordan forandringerne kan igangsættes.

Partnerskaber bygger bro
Bag GRASP står Roskilde Festival i samarbejde Roskilde Universitet, Roskilde Kommune, Roskilde Festival Højskole og Ragnarock.

I netværket indgår desuden forsknings-, kultur- og formidlingsinstitutioner som Museet for Samtidskunst, Professionshøjskolen Absalon, Musicon, Roskilde Bibliotek og Rytmisk Musikkonservatorium.

Partnerne har udvalgt og sammensat programmet på baggrund af deres fagområder og bygger på den måde en ny bro mellem kultur, kunst og forskning.

Sådan så det ud på GRASP i 2022

1 / 12