UTOPISKE IMPULSER VED ANDREAS LANG (DE)

Torsdag / KEYNOTE
Den tyske arkitekt Andreas Lang, der har tegnet FLOKKR-scenen på Roskilde Festival, gør dig klogere på civilt engagement i byudviklingsprocesser og den bæredygtige omstilling. (In English)
06 okt 10:30 - 11:30
Location: Musicon - Hal 9

Arkitekt Andreas Lang, der står bag FLOKKR-scenen på Roskilde Festival, gør dig klogere på civilt engagement i byudviklingsprocesser og den bæredygtige omstilling. Andreas Lang er arkitekt og uddannet fra Central Saint Martins – University of the Arts i London, hvor han i dag underviser, og co-founder og direktør i kollektivet Public Works, en ”not-for-profit critical design practice”, der bl.a. arbejder med, hvordan man gennem kunst, performance og arkitektur kan skabe borgerdreven byudvikling. Lang har også undervist og lavet workshops i hele Europa, Sydafrika og Iran, og han harblandt andet udstillet på Venedig Biennalen og The Irish Museum of Modern Art.

Sammen med Public Works har han desuden bygget FLOKKR-scenen, som mange danske festivalgængere vil kende fra Roskilde Festival. Scenen fungerer som en art moderne forsamlingshus, hvor publikum, aktivister, debattører, klimaeksperter, musikere og forfattere mødes, optræder, udveksler erfaringer og debatterer.

På Roskilde Festival har han også i flere år stået bag den internationale sommerskole School for Civic Action, hvor han sammen med eleverne blandt andet arbejder med effekter af civilt engagement i byudviklingsprocesser og for den bæredygtige omstilling.

På GRASP deler han af sine tanker og erfaringer i en keynote og i en paneldebat.

https://www.publicworksgroup.net/projects/school-for-civic-action