BOBLER OG BILLEKEBAB

Torsdag / Netværksarrangement
Udover at deltage i talks, debatter og workshops om bæredygtig handlekraft og forandringer i kunst og mad kan du få udvidet dit netværk på GRASP. [Præsenteres af OpEn]
06 okt 17:00 - 18:00
Location: Musicon - Hal 9

Sammen med Udenrigsministeriet og OpEn-puljen inviterer vi til et netværksarrangement, hvor dagens program bliver perspektiveret, og du kan møde samarbejdspartnere på tværs af sektorer og fagligheder. Rikke Lind Anderson, Head of Engagement i Udenrigsministeriets kontor for humanitære indsatser, civilsamfund og engagement, samler op på dagen sammen med Signe Lopdrup, Direktør for Roskilde Festival-gruppen.

Unge kokkelever præsenterer eksempler på fremtidens bæredygtige mad, når de serverer gourmet-snacks i form af billekebab og bæredygtige bobler i samarbejde med nOmy og 2030beyond.

De bidrager til netværksarrangementet:

OpEn: Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje støtter projekter, der oplyser og engagerer danskerne i global udvikling.. Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje støtter projekter, der oplyser og engagerer danskerne i global udvikling.

nOmy er en læringsplatform og fællesskab, der arbejder for at tilgængeliggøre kulinarisk viden og skabe fremtidens bæredygtige mad.

2030beyond. Nonprofit-handletank for 2030-agendaen. Har bl.a. ledet et projekt, hvor FGU-elever lavede bæredygtig mad. I samarbejde med kokke fra nOmy udviklede eleverne bl.a. kebab af insektprotein, som versioneres i tre gourmet-udgaver på GRASP.