BUREAU FOR MELLEMARTSLIG KOMMUNIKATION

Fredag / WORKSHOP
Kan du rumme andre arter? Bureau for Mellemartslig Kommunikation inviterer til workshoppen ‘Taler med fugle’, hvor vi bygger fuglefløjter og taler med vores nye fuglevenner. (In English)
07 okt 12:30 - 13:30
Location: RofH - Drivhuset

Bureau for mellemartslig kommunikation arbejder med solidaritet på tværs af alle levende væsener.

Deres kreative og overrumplende workshops inspirerer os til at skabe og lege, men dækker samtidig over et radikalt sigte: at vi undgår at tænke i løsninger kun på menneskets præmisser, men anerkender andre arter som ligeværdige medskabninger.

For at lære at leve på en beskadiget planet må vi skabe flere ikke-menneskevenner, lyder det fra Kirstine Elmhøj Hansen og Charlotte Reim, som står bag det mellemartslige kommunikationsbureau.

På GRASP inviterer de derfor til fuglefløjte-workshop med efterfølgende næb-kor!

Alle deltagere bygger deres egen fløjte som et totem for intensionen om at lære fuglene bedre at kende. Og når du forlader workshoppen, har du oplevet transformationen fra menneskemund til næb og vil måske anse verden som én stor sammenfiltret organisme.

Fuglefløjteworkshoppen har tidligere været afholdt på Tejinjama Artist Residency i Japan, Statens Værksteder i København og på Den Grænseløse Festival på Mols.

Medvirkende
Kirstine Elmhøj Hansen
Charlotte Reim

Flere informationer
https://hellofellowspecies.org/bird
https://www.instagram.com/hellofellowspecies/