ESBEN WEILE KJÆR (DK)

Torsdag / PANEL
Igennem et årti har københavnerne set mod kunstner Esben Weile Kjær, når de skulle spotte morgendagens kulturelle tendenser. Mød ham i en paneldebat om samskabende, bæredygtig byudvikling.
06 okt 14:00 - 15:00
Location: Musicon - Hal 9

Danske Esben Weile Kjær kan kalde sig digter, eventmager, dj og kunstner, og i medierne har han fået prædikater som både trendprofet og it boy.

Hans kunstneriske praksis tager afsæt i popmusik og popkulturens historie, og værkerne tager ofte form af skulptur, collage, video og performance.

Med et skarpt blik for marketingstrategier og æstetiske udtryk fra underholdningsindustrien behandler han temaer som nostalgi og autenticitet – ofte med tydelige referencer til nutidens eventøkonomi.

Esben Weile Kjær (f. 1992) dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2022 og er desuden uddannet i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han bor og arbejder i København.

Torsdag på GRASP deltager Esben Weile Kjær i en paneldebat om GRASP | SAMSKABENDE, BÆREDYGTIG BYUDVIKLING (graspfestival.dk) sammen med eksperter inden for kunst, arkitektur og byudvikling.

Paneldebatten præsenteres af Musicon Sekretariatet.

esben weile kjær (@esbenweile) • Instagram-billeder og -videoer