FIRST HATE & CECILIE LIND (DK)

Fredag / KONCERT
Skønlitteratur og musik mødes i en helt særlig romankoncert, når den elektroniske duo First Hate sætter lyd til Cecilie Linds nyeste, anmelderroste roman Pigedyr.
07 okt 16:30 - 17:30
Location: Ragnarock - Eventscenen

Normalt bliver bøger læst og musik hørt hver for sig. Men på GRASP flyder de to verdener sammen, når First Hate og Cecilie Lind opfører en romankoncert, hvor musik og litteratur flyder sammen i et samlet univers.

Læn dig tilbage og oplev First Hates unikke musikalske mash-up af alternativ pop og elektroniske drømmeverdener som soundtrack til universet fra Cecilie Linds nyeste, anmelderroste roman Pigedyr (2022), der handler om en pubertetspiges begær, magt og afmagt i mødet med ældre mænd.  

First Hate består af Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Sammen har de skabt sig et navn på den danske musikscene som popstjerner i et parallelunivers af bittersød klubmelankoli og euforiske anthems. Duoen er kendt for deres energiske live-optrædener.  

Cecilie Lind er en dansk forfatter, uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede i 2010 med ”Ulven åd min eyeliner” og har siden udgivet både digtsamlinger, prosa og romaner. I 2018 fik hun Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. I 2020 vandt fik hun tildelt Modersmål-Prisen. Seneste roman Pigedyr udgives på Gyldendal.

Romankoncerten er et samarbejde med Gyldendal. Romankoncerten som koncept er udviklet af Gyldendal. 

linktr.ee/first.hate

https://www.cecilielindskriver.dk/