GRASP 2023

MIDDAG: GODIS GRØNT x GRASP

Afslut torsdagens program med en sanselig middag med årstidens lokale afgrøder særligt kurateret til GRASP. Det økologiske gartneri Godis Grønt kommer til Musicon og sørger for et traktement ud over det sædvanlige.
Mad Dansk
Mad
28 sep 18:30 - 20:30
Musicon - Hal 9 Dansk

Blot 8 km fra GRASP dyrker det økologiske gartneri Godis Grønt 60 forskellige grøntsager, urter og blomster. Smag og friskhed går hånd i hånd med omsorgsfuld dyrkning og en ambition om den korteste vej fra jord til bord. Afslut torsdagens program til grøn langbordsmiddag hvor vi transformerer GRASP til et intimt rum med overflod af den danske sensommers friskeste råvarer.

Smag maden vi drømmer om

Godis Grønt er drevet af en flok unge idealister samlet om en regenerativ vision. Til middagen vil de føre dig gennem tre serveringer, der pirrer sanserne og stimulerer samtaler om, hvordan vi kan gentænke fødevaresystemet så vi alle får glæde af de fantastiske fødevarer vi kan dyrke lokalt og i sæson med omsorg for vores krop og klode.

Som gæst kan du forvente at blive inddraget i skabelsesprocessen og komme helt tæt på transformationen af friske råvarer til en spektakulær servering, der udvider forståelsen af en klassisk middagsoplevelse.

Middagen er udsolgt