GRASP AFTERPARTY 2022

Fredag / FEST
GRASP 2022 afsluttes med manér når Roskilde Festival Højskole inviterer til det officielle GRASP afterparty. Sammen ser vi inspireret og håbefuldt mod fremtiden til tonerne af musik fra DJ´s og live-musikere.
07 okt 18:00 - 00:00
Location: RoFH

Aftenens program

18:00 Afterparty åbner

18:00 Lounge

19:00 DJ Pierre: Lounge-stemningen bliver sat, når Tristan Vonet aka DJ Pierre hopper bag pulten for at spille atmosfærisk house-musik. Udover selv at spille og producere, er Tristan er del af samarbejdet bag RoFH Records, etnon profit record label, der hjælper unge upcoming kunstnere med tilknytning til RoFH.

20:00 RoFH Showcase: For en stund overlades scenen til en række upcoming kunstnere fra Roskilde Festival Højskole, som tager publikum ind i en verden af ung, ny lyd.

22:00 DJ DAWbreaker: Den gode energi bliver udløst, når den Non Binære dj DAWbreaker tænder for strømmen i dit hoved. Den 20-årige elektroniske producer Alice Bach (hun/de) har brugt de sidste 4 år på at perfektionere deres soniske lyd-og-energi-univers, hvilket har ledt til deres nyeste projekt DAWbreaker. De spiller alt fra house, techno, Drum and Bass og hyperpop.

23:00 DJ Jacobxfrey: Jacob Frey præsenterer publikum for en blanding af Tech House og mainstream klubmusik til dansegulvet. I 2022 har han blandt andet udgivet singlen Wanda og er en af kunstnerne under RoFH Records.

00:00 Festen slutter


Festen afholdes på Roskilde Festival Højskole, som er værter for en hyggelig og festlig aften, og hvor der kan købes lækre øl, drinks og snacks i baren, Mimers brønd.