JULIE PAVON (DK)

Torsdag / KONCERT
Nyt stjernefrø forkæler publikum med housede popproduktioner.
06 okt 20:45 - 21:30
Location: RoFH - Mellemrummet

Hæft dig ved navnet Julie Pavon.

Til trods for at hun kun har udgivet et par singler, har den fremadstormende danske sanger og musiker allerede fået masser af opmærksomhed fra både publikum og toneangivende musikmedier.

Hendes mørke stemme slanger sig om dig, mens den rider på et dunkende housebeat. Hendes lyd er både hårdtpumpet, poppet og dragende og indeholder ofte et repeterende element (hør f.eks. den funky bastone i ”Jealous”), der gør, at nummeret sætter sig godt og grundigt fast i dit indre øre.

Pavon har skabt sin signifikante lyd med produceren Uffe. Sammen har de fundet den helt rigtige opskrift, bestående af kontante elektroniske produktioner og catchy hooks. Og det har givet pote.

Hun er blevet spillet i radioen over store dele af verden, blandt andet i USA, Canada, Japan og Irland – og været i rotation på den toneangivende radiokanal BBC 6 Music i England.

Julie Pavon har også indtaget livescenerne – og også det gør hun med overbevisning. Senest har hun bl.a. optrådt til de danske musikkritikeres prisuddeling Steppeulven og på Roskilde Festival 2022.

Når hun står på scenen til GRASP, kan du opleve hendes rå og konfronterende æstetik, som det er umuligt ikke at blive revet med af, og sange, som vil sætte din krop i bevægelse.

Du kan desuden også opleve Julie Pavon i et interview torsdag under GRASP.