KÆRLIGHEDENS TRÆ OG DIN GRØNNE STEMME

Fredag / WORKSHOP
Giv din stemme til kende for klimaet i Fridays For Futures installation.
07 okt 15:30 - 16:30
Location: Drivhuset

Klimakrisen er fuld af sorg, frygt og vrede. Det oplever Fridays For Future til deres strejker og forskellige arrangementer, hvor de møder masser af unge (og ældre mennesker), der går alene rundt med denne tyngende sorg. De vil derfor gerne have folk til at blive mindet om, hvor fantastisk den verden, vi lever i, er, og finde den glæde ved den, som skal til, for at kæmpe for den.

Kærlighedens Træ er en fejring af vores planet, og et håb og monument for hvad der driver os til at kæmpe for klimaet: kærlighed. På træets blade kan workshoppens deltagere selv være med til at forme værket, ved at skrive noget ned, som de elsker ved planeten. Sammen med installationen “Giv din grønne stemme” udgør træet Fridays For Futures bidrag til Grasp. Her giver man sin stemme til kende i et sindrigt stemmesystem, der har rejst fra Roskilde Festival til Folkemøde Møn og Ungdommes Folkemøde i Valbyparken.

Præsenteret af Fridays For Future i samarbejde med Roskilde Festival og Flokkr-bevægelsen, der arbejder med, hvordan man skaber engagement gennem kunst og aktivisme. Læs mere om projektet her: Flokkr on Tour: Brug din stemme og skab forandring