KAMILLA SEIDLER (DK)

Fredag / TALK
I 2010’erne opnåede Kamilla Seidler opmærksomhed som chefkok og initiativtager til madskoler i Bolivia. I dag står hun bag Restaurant Lola i København, hvor de traditionelle køkkenhierarkier er brudt ned, og alle medarbejdere kan bidrage til menuen.
07 okt 16:00 - 17:00
Location: Ragnarock - VIP-rummet

Kamilla Seidler medvirker i talken "Hvem skal bære faklen videre".

Respekt, rimelighed, værdighed og stolthed. Det er hjørnestenene i Kamilla Seidlers arbejde som kok.

Seidler, der har arbejdet på prestigefulde hjemlige restauranter som Restaurant Geist, Paustian og Søllerød Kro, slog fra 2012-2018 sit navn fast som chefkok på den internationalt hyldede Restaurant Gustu i La Paz. I den bolivianske hovedstad var hun også med til at starte og drive Melting Pot Fonden, der stod bag lokale madskoler, der skabte job til unge bolivianere ved at uddanne dem i madhåndværk.

I 2018 vendte hun tilbage til Danmark, hvor hun er direktør og chefkok på Restaurant Lola på Christianshavn, der arbejder aktivt på at ændre arbejdsmiljøet og de traditionelle hierarkier i et køkken, hvor chefkokken er stjernen, der hundser med sine underordnede.

På Lola tror man på, at alle medarbejdere har personlig viden og erfaring, som kan komme restauranten til gode. Inklusion og tolerance er nøglebegreber, og restauranten arbejder ud fra en filosofi om, at man ikke er noget uden sit hold. På Lola får alle ideer og skaber nye tiltag, hvorfor menuen indeholder bidrag fra mange dele af verden.

Ved siden af Restaurant Lola står Kamilla Seidler også bag Lola Impact, en latinamerikansk inspireret foodtruck, hvor unge, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, kan få en chance i et sundt arbejdsmiljø.

På GRASP deltager Kamilla Seidler i en paneldebat om socialt ansvar og bæredygtighed i gastro- og restaurationsbranchen.

Roskilde Festival præsenterer paneldebatten i samarbejde med DRC – Danmarks Restauranter og Cafeer.

https://www.restaurantlola.dk