MATT ORLANDO (US)

Fredag / WORKSHOP
Hvad sker der, når ansvarlighed bliver dit mantra? Som chefkok på Restaurant Amass har Matt Orlando gjort det til sin levevej at kreere velsmagende måltider, du kan spise med særligt god samvittighed. (In English)
07 okt 12:30 - 15:00
Location: Ragnarock - Værkstedet

Det spiller ingen rolle, hvilken opgave Matt Orlando står over for som kok.

Når det kommer til fødevarer og driften af restauranten Amass i København, vender han altid tilbage til det samme, grundlæggende spørgsmål: ”Er det her den mest ansvarlige måde at gå til det på, og er det den lækreste måde, vi overhovedet kan lave det?”

I umiddelbar forlængelse af restauranten dyrker han derfor de grønsager og krydderurter, han bruger i retterne, og i ’Amass Research Space’ finder han og hans medarbejdere på nye måder at begrænse madspild i fremtiden.

For arbejdet med at sikre bæredygtighed i gastronomien har Matt Orlando og Amass modtaget en grøn stjerne i den toneangivende Michelin-guide.

Fredag på GRASP deltager Matt Orlando i workshoppen Hvad koster en gulerod?

Præsenteres af Roskilde Festival i samarbejde med Bowline og Danske Restauranter og Cafeer.

Hjemmeside: Amass Restaurant