MIDDAG: GODIS GRØNT x GRASP

Torsdag / MIDDAG
Nyd en sanselig middag med årstidens afgrøder særligt kurateret til GRASP, når Godis Grønt står for et traktement ud over det sædvanlige. Middagen finder sted i Hal 9 d. 6. oktober fra 18.00-19.30. Billetter 349 kr. Særpris for studerende: 249 kr.
06 okt 18:00 - 19:30
Location: Musicon - Hal 9

Mindre end 10 km fra bydelen Musicon i Roskilde ligger det økologiske gartneri Godis Grønt. Her anvender Christina Viuff Sand, Fredrik Sahlin og deres dedikerede team regenerative metoder, når de producerer mere end 60 forskellige økologiske afgrøder, som de afsætter til lokale familier og til udvalgte spisesteder, heriblandt NOMA. Her går smag og næring hånd i hånd med biodiversitet og en ambition om så kort vej fra jord til bord.

Vær med når Godis Grønt flytter ind på Musicon, og sammen med Grasp inviterer på middag med fokus på lokale råvarer dyrket med kærlighed og omsorg for naturen. I fællesskab præsenteres vi for hvordan fremtidens forsyningskæder må se ud, hvis vi skal sikre ansvarlig produktion og naturvelfærd, sunde arbejdsforhold og mindst muligt spild. I et sanseligt format med årstidens afgrøder særligt kurateret til denne aften, vil Godis Grønt sikre et traktement ud over det sædvanlige, som en sikker overgang til aftenens performances. Kom og bland dig, og vær med til at præge fremtiden mad.

Pris 349,- inkl. to øl (alkoholfrit alternativ vil være muligt)
Pris for studerende: 249 kr.

BILLETSALG HER

Det vil være muligt at tilkøbe flere drikkevarer i baren.