OVERGANGE – KROPPEN I FORSKELLIGE LIVSFASER

Fredag / PANELDEBAT
Deltag i samtale om, hvordan vores forhold til kroppens forskellige livsfaser ændrer sig i disse år.
07 okt 13:30 - 14:30
Location: RoFH - Lille Orange

På sociale medier skubber perfektionistiske selfies og idylliserede selvfremstillinger de mindre polerede sider af livets overgange og faser ud i skyggerne, hvor tabuer og det akavede forhold, mange har til deres egen kropslige natur, kan skabe grobund for urealistiske eller forkvaklede forestillinger om den naturlige krop.

På GRASP samler vi en gruppe af skabende kunstnere og tænkere til en samtale om overgange i livet, og hvordan vores forhold til kroppen forandrer sig i forskellige livsfaser – ung, midaldrende og gammel.

Mød blandt andre koreograf og kunstnerisk leder af danseteatret Åben Dans, Thomas Eisenhardt, der er aktuel med forestillingen ”Damekrop” om kroppen i overgangsalderen og kunstner Marie Munk, der står bag skulpturen ”Placenta” – en stor oppustelig hyper-realistisk moderkage, der kan opleves under GRASP. Forfatter Cecilie Lind vil også være en del af panelet. Hende får du mulighed for at stifte bekendtskab med senere i programmet også, hvor hun deltager i en romankoncert sammen med First Hate. Nazila Kivi vil påtage sig rollen som moderator i debatten.

Præsenteres af Roskilde Festival i samarbejde med Åben Dans og Museet for Samtidskunst.

I kan læse mere om forestillingen 'Damekrop', og købe billetter her Damekrop – AABEN DANS
Forestillingen spiller under GRASP, og kræver selvstændig billet.