PÅ BARRIKADERNE VED AT HÆKLE GRYDELAPPER? SÅDAN ENGAGERER DU (ENDNU) FLERE I DIN SAG

Torsdag / WORKSHOP
Vores værdier definerer de engagementsformer, der appellerer til os. Forstå de målgrupper, du vil engagere og få indblik i hvordan du kan gribe netop de folk, der er vigtige for din sag. [Præsenteres af OpEn]
06 okt 15:30 - 16:30
Location: RoFH - Skyen

Vores værdier definerer de engagementsformer, der appellerer til os. Om vi laver protestskilte eller strikker karklude for klimaet. Forstå de målgrupper, du vil engagere og få indblik i hvordan du kan gribe netop de folk, der er vigtige for din sag

Workshoppen faciliteres af Malte Warburg, chefkonsulent hos DeltagerDanmark.

DeltagerDanmark er en idébåret socialøkonomisk virksomhed, specialiseret indenfor organisering, involvering og engagement. DeltagerDanmark arbejder formålsdrevet med organisationer, myndigheder og lokale fællesskaber, som de gennem analyser og uddannelse hjælper til at nå deres mål ved at engagere borgere eller medarbejdere i at handle sammen på fælles udfordringer og drømme.

Malte Warburg er chefkonsulent for DeltagerDanmark. Som konsulent og facilitator hjælper Malte Warburg organisationer med at udvikle styrkende workshops om emner som historiefortælling, organisering og meningsdannelse. Med mere end 12 års arbejde med empowerment og kapacitetsopbygning i det civile rum, er han i stand til at designe empowerment-projekter, der styrker både fællesskabet og individet.

Workshoppen foregår på dansk.

Arrangementet præsenteres af OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje i samarbejde med CISU (Civilsamfund i Udvikling) og Roskilde Festival.