HVORDAN ARBEJDER MAN MED REPRÆSENTATION?

Torsdag / WORKSHOP
Another Life giver dig værktøjer til at starte en indsats for repræsentation i kulturlivet både som organisation og individ. (In English)
06 okt 14:30 - 15:30
Location: RofH - Lille Orange

Another Life er en non-profit forening, som arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for kvinder og minoriserede personer og grupper i den danske musikbranche på og bag scenen.

Visionen er, at samtlige aktører og organisationer i den danske musikindustri vil overveje og implementere et fokus på repræsentation og diskrimination i deres overordnede strategier og i diverse arbejdsprocesser.

På GRASP inviterer foreningen til en workshop målrettet dig, som vil bidrage til at skabe forandringer, der tilgodeser alle i det danske kulturliv og samfund.

Vi vil beskæftige os med, hvad repræsentation og diskrimination præcist er, og hvad et manglende fokus på repræsentation betyder for kvinder og minoriserede personer i musikindustrien.

Hvordan arbejder man mest hensigtsmæssigt med at se, forstå og nedbryde barrierer og selv kommer i gang med at inkorporere et intersektionelt syn på magtstrukturer i sin daglige praksis?

Og hvad betyder disse termer egentlig?

På workshoppen vil Another Life konkretisere temaerne gennem letforståelig viden med tilhørende samtaleøvelser, der er designet til at igangsætte arbejdet hos deltagerne.

Medvirkende
Another Life

Mere informationer
https://anotherlifecommunity.com/