REPRÆSENTATIONENS VIGTIGHED

Torsdag / TALK
Hvordan kan det påvirke os som mennesker at være eller ikke at være repræsenteret? Another Life inviterer et panel af debattører, kunstnere og fagfolk til at dele deres erfaringer om repræsentation i kulturlivet.
06 okt 16:00 - 17:00
Location: RofH - Lille Orange

Der skal ske ændringer i vores samfund, så alle har lige muligheder, er repræsenteret og bliver behandlet retfærdigt – det gælder også i musiklivet.

Another Life inviterer et panel af debattører, artister og fagfolk til at reflektere over repræsentation i kulturlivet og dele deres erfaringer.

Hvad er konsekvenserne, når man kan – eller ikke kan – genkende sig selv i artister og musikere, som man møder i musiklivet. Hvilken rolle spiller musik- og kulturlivet i forhold til repræsentation på et samfundsmæssigt plan?

Panelet vil sammen stille skarpt på spørgsmål om repræsentationens vigtighed, personlige erfaringer med rollemodeller, ansvar og nødvendige forandringer – alt sammen med udgangspunkt i musiklivets strukturer.

Another Life er en non-profit forening, som arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for kvinder og minoriserede personer og grupper i den danske musikbranche på og bag scenen.

Foreningens vision er, at samtlige aktører og organisationer i den danske musikindustri vil overveje og implementere et fokus på repræsentation og diskrimination i deres overordnede strategier og i diverse arbejdsprocesser.

Medvirkende
Another Life
Prince Henry Kwesi Asare (DK)
Melodi Soltani, som optræder under kunstnernavnet Melodi Ghazal (DK/IR)
Emily Holm Nyhuus

Flere informationer
https://anotherlifecommunity.com/