FREDAG

DEN 7. OKTOBER FRA KL. 09.00-18.00 I MUSICON, ROSKILDE

Naturen kalder på dig: om forandringer i kunst og mad.

Store problemstillinger kalder på nye idéer. Fredag samler vi kunstnere, forskere, kokke og andre gastronomi-aktører, når vi undersøger vores forhold til naturen og den verden, vi har til fælles.

GRASP giver dig viden om at skabe social forandring og skubbe på grøn omstilling, nyt netværk og konkrete værktøjer til dit professionelle virke. Du får inspiration og ny viden om, hvordan vores forhold til naturen er under forandring, og hvordan det sætter sig spor i kunst og køkken, når vi ser på, hvordan transformationen af fødevaresystemer og forsyningskæder kan se ud i en mere balanceret og biodivers verden.

Udvalgte programpunkter:

  • Respekt, rimelighed, værdighed og stolthed er hjørnestenene i Kamilla Seidlers arbejde som kok. På GRASP deltager Kamilla Seidler i en paneldebat om socialt ansvar og bæredygtighed i gastro- og restaurationsbranchen.
  • Tag med madjournalist Dan Saladino på en gastronomisk jordomrejse, hvor han reflekterer over, hvordan vi kan styrke biodiversiteten gennem de fødevarer, som vi spiser.
  • Skønlitteratur og musik mødes til en unik romankoncert, når den elektroniske duo First Hate sætter lyd til Cecilie Linds nyeste, anmelderroste roman Pigedyr.
  • Få virksomheder kontrollerer store dele af verdens fødevaresystemer. På GRASP giver professor Phil Howard sit bud på, hvordan vi modarbejder magtkoncentration og skaber mere gennemsigtighed.
  • Hør den Nordic Music Prize-vindende sangerinde Clarissa Connelly levere atmosfærisk avantgarde-folkemusik.

Særpris for dagsbilletter: 995 kr. indtil 19. september 2022. Herefter koster billetten 1250 kr.
Med i denne pris er frokost og the/kaffe.

Fast pris for studerende: 200 kr.
Denne pris er uden frokost.

Køb billet til GRASP