Grasp Formater 3.Rul Meyers8
Gå til program

Middag med Meyers

En sanselig rejse som forbinder mad, kultur og kunst

Meyers inviterer dig, torsdag d. 26 september, til langbordsmiddag i Hal 7, med smag og kultur i højsædet. Glæd dig til en menu som byder på en sanselig oplevelse, der komplementerer den dansk-palæstinensisk-jordanske kunstner Banaan Al-Nassers værk In Memory of Home. Gennem smag og reflektion vil du blive præsenteret for en middagsoplevelse hvor samspillet mellem mad og kunst er i højsædet.  

 

Menu:  

  • Musakhan: Kylling – løg – sumac – pinjekerner 

  • Rummaniyya: Aubergine – linser – granatæble 

  • Labneh & Zaatar: Yoghurt – krydderier 

  • Tahini: Sesam – olivenolie – citron 

  • Salata: Salat – tomat – agurk – løg – hvidløg – persille 

  • Taboon: Brød 

 

Gennem menuen præsenterer Meyers en gastronomisk rejse, der forstærker den oplevelse Banaan Al-Nassers In Memory of Home bringer. Hver ret tilfredsstiller ikke kun ganen, men stimulerer også sindet og skaber en holistisk oplevelse, der bygger bro mellem det sanselige og det refleksive, det kulinariske og det kunstneriske. 

 

Denne synergi inviterer dig til at stoppe op, reflektere og værdsætte de dybe forbindelser mellem mad, kunst og kultur. 

 

Meyers er en anerkendt dansk gastronomisk virksomhed grundlagt af Claus Meyer, en af Danmarks mest fremtrædende kokke og madentreprenører. Virksomheden er kendt for sin dedikation til nordisk madkultur, bæredygtighed og sociale initiativer. Meyers' filosofi er baseret på brugen af lokale og økologiske råvarer, samt genoplivning af traditionelle madlavningsteknikker. Målet er at skabe mad, der smager godt og gør godt for både mennesker og miljø. 

 

Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer på aftenen. 

 

Køb billet til middagen her. 

 

Læs mere om Banaan Al-Nassers værk her.