Grasp Formater 3.Rul Ragnarock8
Gå til program

Ungdomskultur – skabt af unge 

Hvordan indtænker vi unge som medskabere af kulturlivet?

Hvordan får vi fat i de unge? Og hvordan inviterer vi til medejerskab og engagement blandt fremtidens kulturskabere? For mange kulturinstitutioner kan det føles helt utopisk. Alligevel er det essentielt for et bæredygtigt kulturliv at involvere morgendagens aktører og forbrugere. Det er tid til at vidensdele og udveksle metoder på tværs af kunstformer og organisationer.

Projekter som Aarhus Volume, Delta Festival og Museum Ragnarock viser, hvordan unge kan spille en central rolle i udviklingen og afviklingen af kulturtilbud. Mød Louise Sophie Søeborg fra Delta Festival, Albert F. Helmig fra Aarhus Volume og Tine Moberg fra Ragnarock. Samtalen er modereret af Mikael Pass fra Polyfon/Musikbyen Roskilde.  

Sammen med unge fra projekterne, går panelet i dybden med konkrete eksempler og metoder til at udvikle kreative rum, hvor unge i alderen 10-20 år føler sig motiverede til at skabe kulturelt indhold til andre unge. 

Der er åbent for spørgsmål og inputs fra publikum, så alle i salen kan bidrage til dialogen om fremtidens kulturliv. Du vil derfor gå fra panelet med nye idéer til at inddrage unge som medskabere i dine projekter. Både i kulturlivet og andre brancher. Måske er den unge målgruppe slet ikke så uopnåelig endda?  

Ungdomskultur – Skabt af Unge præsenteres i samarbejde med RAGNAROCK- Museet for pop, rock og ungdomskultur og Polyfon/Musikbyen Roskilde.