Grasp 16X9 Website 1.Rul Åben Dans
Gå til program

De Fortabte..

En medrivende visuel og musikalsk rejse til det brusende Atlanterhav

Folkemusiktrioen Dreamers’ Circus og Aaben Dans tager dig med på en medrivende visuel og musikalsk rejse til det brusende Atlanterhav. De Fortabte… kaster ordene over bord og overlader scenen til nykomponeret musik og fem ekspressive dansere. En sansemættet forestilling om menneskets inderste væsen og naturens overmenneskelige styrke. 

  

Forestillingen er frit iscenesat efter William Heinesens voldsomme og poetiske roman De Fortabte Spillemænd om et isoleret øsamfund på Færøerne. Her kolliderer strenge religiøse overbevisninger med løssluppenhed, mens naturens uforudsigelige kræfter lurer i baggrunden. Mennesket forsvinder ind i musikken, drukner sig i havet eller flasken, i store drømme eller smålig misundelse. De Fortabte… udforsker menneskets længsel efter at overleve, fortabe sig og holde håbet i hævd midt i Færøernes ubarmhjertige natur. 

  

Den imponerende 90 meter lange rå betonstøbehal skaber kulissen til en berusende færd gennem nordisk folkemusik og eksplosiv dans. Pulsen vil stige og gulvet ryste under dine fødder. En oplevelse, der vil sætte sig i kroppen og tankerne.    

 

Billetter til forestillingen skal bestilles via tilmelding til GRASP. 

 

Præsenteres i samarbejde med Aaben Dans.