SCROLL NED

OpEn X GRASP

Bliv inspireret af kunstens og populærkulturens engagerende kraft sammen med OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje til GRASP 2024

Engagement har mange ansigter, og civilsamfundsorganisationer tester konstant nye metoder af i arbejdet med at skabe engagement i global udvikling. OpEn kan endnu en gang byde velkommen til et spændende program om inspirerende engagementsformer og mobilisering af dine målgrupper til vidensfestival den 26. september 2024 i bydelen Musicon i Roskilde. 

Vi har fundet de mest aktuelle cases, førende forskere og internationale navne inden for civilsamfund og mobilisering og samlet dem i et program, der giver dig inspiration, nye idéer og indsigt i aktivismens nyeste metoder. Derudover får du rig mulighed for at mødes med samarbejdspartnere, kolleger og netværk som alle arbejder med oplysning og engagement.  

Programpunkterne er udviklet og præsenteret i samarbejde med OpEn 


Globalt engagement skal være en folkesag 

OpEn-puljen, som er oprettet i juni 2022, vil gøre globalt udsyn, solidaritet og engagement til en folkesag. Global udvikling vedrører os alle. Målet har derfor været at skabe en pulje, hvor man kan tænke anderledes og udvikle nye måder at oplyse og engagere folk i Danmark til at gøre en forskel i verden.   

OpEn, som forvaltes af CISU – Civilsamfund i Udvikling og Fonden Roskilde Festival i samarbejde med DeltagerDanmark og The Why Foundation, fordeler fra 2022-2025 cirka 21 millioner kroner om året til projekter, som skaber viden, holdning og handling i Danmark om global udvikling.  

Tjek OpEn X GRASP programmet ud herunder. Programmet bliver løbende opdateret med nye spændende navne.