Grasp 16X9 Website 2.Rul Havet I Munden
Gå til program

Havet i munden

Lad dig overraske af eksperimentel sang, poesi og koreografi om queer kroppe, nydelse, venskab og kærlighed

Drøm dig væk i et fortryllende og nydelsesfuldt sommerunivers i Havet i munden - en tværkunstnerisk performance af sang, poesi og koreografi. Forestillingen tager udgangspunkt i to kropslige sansninger, som både er komplekse, overvældende, enkle og dybt forvandlende: At svømme i havet og hormonbehandling. Mens venner mødes og flyder rundt mellem hinanden, ændres og genforhandles fortællerens krop, stemme og oplevelse af nydelse og smerte.  

I Havet i munden krydses kønseufori med BDSM og popkulturelle referencer i et mashup af genrer og greb, der strækker grænserne for, hvad scenekunst kan være. Forestillingen er skabt af koreograf Kai Merke, komponist Mija Milovic og forfatter Luka Holmegaard med udgangspunkt i Luka Holmegaards digtsamling Havet i munden (2023). 

Havet i munden er udviklet til Roskilde Festival 2024 og du får nu mulighed for at opleve den igen på GRASP. Du inviteres til at dvæle ved din egen krops foranderlighed - uanset dit køn og din seksualitet. Havet i munden skaber et legende, trygt og omsorgsfuldt rum, hvor queer- og trans-kroppe er centrum for nydelse, intimitet og forandring. Glæd dig til en forestilling, der forener sang, poesi og koreografi i et enestående kunstnerisk udtryk, som både underholder, udfordrer og udvider din oplevelse af kroppe, venskaber og kærlighed. 

Præsenteres i samarbejde med Roskilde Festival