Grasp 16X9 Website 2.Rul Åbne Huse
Gå til program

Åbne huse

ilinx omdanner Asta Olivia Nordenhofs ‘Åbne huse’ til kærlighedsfyldt følelsesladet korværk

Vokalensemblet ilinx fylder Musicons rå fabrikshal med musik, stemmer, historier og følelser i korværket Åbne huse’. Du kan opleve et musikalsk kærlighedsmanifest om at omstyrte patriakatet og den kapitalistiske verden. Om at praktisere grænseløs, herskerfri kærlighed gennem fællesskab.Åbne huse’ er baseret på den anmelderroste forfatter Asta Olivia Nordenhofs digt af samme navn fra romanen ”Djævlebogen”. Ligesom digtet rummer korværket det utopiske, det opløftende, det brutale og det forenende.  

Vokalensemblet ilinx består af de tre komponister og sangere Anna Maehl, Laura Marie Madsen og Amanda Appel. Sammen skaber de en unik fusion af genrer og vokalelementer. Du bliver vidne til en udforskning af stemmen som historiefortæller, når ilinx fletter det traditionelle koncertformat sammen med fællessang og kropslig performance. Ved at kombinere middelalderlig kormusik, dristige improvisationer og dekonstrueret R&B skaber ilinx musik, hvor futuristiske og traditionelle genrer opløses og genforhandles på ny. 

Du er ikke bare til koncert; du indgår i et rituelt fællesskab. Med kontrastfulde skift i lyden og en blanding af klassiske og elektroniske elementer, skaber ilinx en utopisk højmesse, der får følelserne til at flyde frit i den rå fabrikshal.  

Præsenteres i samarbejde med Roskilde Festival