Grasp Formater 3.Rul Meyers8
Gå til nyheder

Middag med Meyers

12.09.2024Program

Afrund første dag på GRASP 2024 med en langbordsmiddag med Meyers, der forener smag, kunst og kultur

Meyers byder torsdag 26. september indenfor til en unik langbordsmiddag i Hal 7, hvor smag og kultur går hånd i hånd. Glæd dig til en menu, som byder på en sanselig oplevelse, der komplementerer den dansk-palæstinensisk-jordanske kunstner Banaan Al-Nassers værk In Memory of Home.

Gennem menuen præsenterer Meyers en gastronomisk rejse, der forstærker den oplevelse, Banaan Al-Nassers In Memory of Home bringer. Hver ret tilfredsstiller ikke kun ganen, men stimulerer også sindet og skaber en holistisk oplevelse, der bygger bro mellem det sanselige og det refleksive, det kulinariske og det kunstneriske.

Skynd dig at få fat på din billet – og tillad dig selv at stoppe op, reflektere og værdsætte de dybe forbindelser mellem mad, kunst og kultur.

Menu

  • Musakhan: Kylling – løg – sumac – pinjekerner
  • Rummaniyya: Aubergine – linser – granatæble
  • Labneh & Zaatar: Yoghurt – krydderier
  • Tahini: Sesam – olivenolie – citron
  • Salata: Salat – tomat – agurk – løg – hvidløg – persille Taboon: Brød

Meyers er en dansk gastronomisk virksomhed grundlagt af kok og entreprenør, Claus Meyer. Meyers arbejder ud fra en filosofi baseret på brugen af lokale og økologiske råvarer, samt genoplivning af traditionelle madlavningsteknikker. Målet er at skabe mad, der ikke blot smager godt, men som også gør godt for både mennesker og miljø.

Praktiske informationer

  • Pris: 295 kroner
  • Der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer på aftenen
  • Lokation: Hal 7, Musicon, Roskilde
  • Læs mere om Banaan Al-Nassers værk her