Grasp Formater 3.Rul Corolab Workshop 018
Gå til program

Et cirkulært Danmark

Vær med når vi undersøger nye koncepter og metoder til et mere cirkulært Danmark

Danmark er kun 4 procent cirkulært. Det fastlagde Circularity Gap Report fra 2023.  

 

Som et bidrag til at skubbe på den cirkulære udvikling inviterer Corolab studerende, iværksættere, NGO’er, virksomhedsrepræsentanter og andre aktører til workshop om, hvordan man kan udvikle cirkulære koncepter hos nogle af Danmarks førende organisationer.  

 

Scenariet er: ”Hvad nu hvis Danmark var 100% cirkulært?” og workshoppen giver indsigt i relevante testmiljøer, som sættes i spil som platforme for at teste nye løsninger af.  

 

Cirkulær økonomisk tænkning sætter grundlæggende scenen for de store systemiske ændringer, der ligger foran os, men hvordan har vores konceptuelle univers påvirket praksis, når vi ser tilbage? Og kan vi forvente mere end gradvise forbedringer, hvis vi ser fremad? Hvor langt skal vi strække os for at møde fremtiden?  

 

Du får indblik i nogle af Danmarks førende organisationers bæredygtige løsninger, mulighed for at udvikle nye samarbejder og går derfra klogere på, hvordan du kan øge cirkulariteten i din organisation og i Danmark. 

 

Workshoppen præsenteres i samarbejde med Corolab og strategiske partnere i COCONF24: Danske Bank, Clean, Roskilde Festival og Danish Entrepreneurs. 

 

Læs mere om de forskellige testmiljøer her.