Grasp 16X9 Website 1.Rul Åben Dans
Gå til nyheder

GRASP 2024 er i luften

25.04.2024Program

Her får du den første forsmag på sensommerens brag af en vidensfestival

Glæd dig til inspirerende talks, workshops, performances og kunst, der taler til dine sanser, åbner op for nye perspektiver og udfordrer dine mest kendte overbevisninger.  

Årets første programpunkter stiller skarpt på bæredygtig forandring og vores forhold til natur, fødevarer, engagement og kunst.  

Du kan blandt andet dykke ned i utopien som drivkraft for ungdommens handling. Blive inspireret af kenyanske madaktivisters kamp for bæredygtig dyrkning. Få et sjældent indblik i menneskets hjerne, eller forestille dig fremtidens landbrug og fødevareproduktion. 


Program

BACK TO THE ROOTS

GRASP hele året  

Samtidig med, at vi løfter sløret for årets første programpunkter, kan vi også afsløre, at vi har sænket prisen på GRASP.   

Du skal kun betale 100 kroner for tilmelding 

Sikr dig en plads - tilmeld dig allerede nu

 

Ud over at være en to dages vidensfestival i september er GRASP nemlig fremover Roskilde Festival Gruppens helårlige platform for viden og netværk, og en del af vores almennyttighed.  

For vi tror på, at forandring skabes i fællesskab, når vi mødes og deler viden og erfaring på tværs af faglige discipliner. Derfor inviterer vi dig, og alle der har lyst, til at være med i vores fællesskab og tage del i samtalen - hele året rundt.  

Hold dig opdateret om GRASP arrangementer, aktiviteter og vidensudgivelser her på siden eller via vores sociale medier.  

Vi glæder os til at se dig!